- -

Een maand met mate(n)

Het viel u allicht op hierboven. Wij veranderen ons logo deze maand. Neen, geen 'italiaanse wijnen online' maar 'tournée minérale'.

De media slaan je ermee rond de oren. Februari wordt een maand zonder alcohol. En daar zijn veel mooie redenen voor. We weten allemaal dat overdaad schaadt. Teveel alcohol is gewoon niet goed voor je gezondheid. Een periode detoxen kan niet slecht zijn.

BereVini.com heeft veel respect voor dit initiatief en ondersteunt het. We willen anderzijds ieders vrijheid respecteren. Dat betekent dat we deze maand toch zullen praten en adverteren over ons heerlijke wijnaanbod. En we doen straks een flesje prosecco van het huis open, onze Bella Modella, met mate(n).

Tournée Minérale

Deze tournée minérale geeft ons de mogelijkheid om een aantal alcoholvrije producten in de kijker te zetten. BereVini.com is immers meer dan wijn alleen. Naast de meer dan 300 wijnen, hebben we een selectie heerlijke frisdranken en alcoholvrije drankjes. Een superalternatief voor Bob, Babette, de kinderen of voor uw en onze alcoholvrije of -arme periode.

Ginger Baladin

Alcoholvrij, da's goed voor uw gezondheid en uw portemonnee. Baladin is van oorsprong een Italiaanse speciaalbieren fabrikant. Met de frisdrankenlijn wil Baladin de smaken en aroma's uit de kindertijd hercreëren. Ze slaagden erin een aantal 'historische' smaken weder samen te stellen die de kinderen 'van toen' maar zeker ook huidige generaties zullen bekoren. Ginger Baladin heeft een aantal eenvoudige ingrediënten: natuurlijke bruine suiker, citroensap, kruidenextracten, bittere en zoete appelsienen van Gargano en vanille. Deze bijzondere mix resulteert in een uniek aroma en smakenpallet. Een prikkeling van de mond. U moet het zeker eens proberen.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. 1,5 euro voor een flesje van 33 cl. 

En als u 12 flesjes bestelt in de maand februari 2018 krijgt u er een pakje Grisbi koekjes gratis bij.

(klik hier om te bestellen)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x