- -

Il Mammismo - Festa della Mamma

Het feest van alle moeders, 13 mei 2018   

De Romeinen vereerden de godin van de vruchtbaarheid en tegelijkertijd vierden ze het feest van de lente op de tweede zondag van mei.


Il mammismo

In la bella Italia krijgen de mama’s een heel speciale plaats.  Naast geweldig eten, mooi weer, kunst en 'latin lovers' is er een ander begrip waar de Italianen trots op zijn: il mammismo.
Italiaanse mannen blijven graag lang onder moeders vleugels.  Meestal verlaten ze pas het nest van zodra ze trouwen.  En dus de volgende vrouw voor ze kan zorgen.  In alle eerbied, respect en liefde uiteraard.  


Mammoni

Pavarotti en vele anderen zingen alle mama's toe.
'Mama, son tanto felice perché ritorno da te ...' ofte 'Mama ik ben zo gelukkig want ik komt naar je terug'. Youtube staat er vol van :-)


Un regalo

We hebben bij BereVini.com heel wat leuke geschenkideetjes voor moederdag.  
Wat dacht je van de leuke Rosapasso, een roséwijn in een toffe fles gemaakt via zachte persing van de Pinot Noir met een delicaat en fruitig aroma.

Voor de chocoladeliefhebbers hebben we de wereldberoemde Venchi Nougatine pralines of Assorted Creme Gift Bag.  Tof om te geven, leuk om te krijgen.

De BereVini.com Gift Card, een voltreffer.


Bezoek onze webshop en aarzel niet ons te bellen.  We vinden altijd een last minute oplossing, ook buiten de werkuren.  0488/70.11.82
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x