Leuke ideetjes voor een origineel kerstgeschenk

Tom van BereVini.com heeft een paar leuke voorstellen 

Een proeverij als geschenk bij BereVini.com ? 

Ja, met veel plezier !  Geef je geliefde, je vrienden of familie niet zomaar een pakje of fout geschenk.  Doe een event kado en geniet samen.  Bel me op 0488/70.11.82 of mail tom@berevini.eu voor de mogelijkheden. Wij kijken er alvast naar uit.

Meditatiewijnen 

Wij hebben in ons assortiment een aantal superwijnen waar je stil van wordt.  Geniet van de rust, vriendschap en het aangename gezelschap tijdens de kerst- en nieuwjaarsdagen.

 

Een greep uit de BereVini meditatie toppers: 

Giancarlo Ceci Felice Ceci Riserva 2011 

Brunello di Montalcino Tornesi 2012 

Barolo 2013 Ca'Bianca 

Marchese Antinori Chianti Classico Riserva 2014 

Krijtfles Ceci Lambrusco 

Heb je een leuke boodschap voor je lief, familie, vrienden ?  Op deze leuke fles gevuld met de beste Lambrusco van Italië schrijf je in krijt jouw persoonlijke boodschap.  Wij hebben het alvast geprobeerd, BereVini xxx :-)

 

Geschenkpakket 

BereVini.com is gekend voor haar leuke kadopakketten.  Met zorg en liefde op maat samengesteld op basis van jouw smaak, budget en voorkeuren.  Je kan in onze webshop je artikels selecteren en een leuke verpakking kiezen.  Bij het afrekenen geef je vervolgens eventueel nog wat toelichting en wij doen de rest.  Of bel me op 0488/70.11.82

Scoren met de BereVini.com GIFT CARD

Heb je even geen inspiratie, geen probleem.  Scoren doe je altijd met onze Gift Card.

 

Alvast een prettig shopweekend bij BereVini.com !

Leuke ideetjes voor een origineel kerstgeschenk

Aperitiefidee met onze zwarte ster

In deze blog een leuk idee voor een geweldig aperitiefhapje, gecombineerd met een superlekkere Nero di Troia van Giancarlo Ceci. Cincin !

La Storia del Franciacorta

Berlucchi Guido & co staan aan de wieg van het grote verhaal rond Franciacorta. Ik sta graag even stil bij dit feit omdat we de beste exemplaren nu ook bij BereVini.com in het assortiment opnemen.

Het best bewaarde geheim van Toscane

Kent u the poor man's Brunello ? Morellino di Scansano is een heerlijkheid uit Toscane gemaakt met Sangiovese in al z'n puurheid. DOCG kwaliteit voor een scherpe prijs. Lees er alles over in deze blog.

Drink Pink - Rosato uit La Bella Italia

De zomer is in aantocht. Tijd om stil te staan bij een aantal heerlijke rosé wijnen uit Italië. Hoe worden ze gemaakt ? Wat een diversiteit in smaken en druiven.

Il Mammismo - Festa della Mamma

Moederdag in Italia is altijd speciaal. BereVini.com staat graag even stil bij de beste moeders ter wereld.

De zwarte druif van Avola

Sicilië is een enorm productiegebied voor heerlijke wijnen. De Nero d'Avola is ongetwijfeld de belangrijkste druivensoort. We staan graag even stil bij de variëteit die de druif biedt.

De sfeer van Tormaresca in Puglia

Deze leuke video neemt je mee in de sfeer van Puglia Bocca di Lupo en Masseria Maime. Geniet en beleef aangename beelden uit een regio die mede dankzij Antinori opnieuw hoge toppen scheert. BereVini.com was erbij.

BereVini.com "Verified by SafeShops.be"

Hoera! Vanaf 1 maart 2018 mag BereVini.com het kwaliteitslabel "Verified by SafeShops.be" en het "Emota Trustmark" met fierheid dragen. Een bevestiging dat we een betrouwbare webshop zijn waar de klant centraal staat.

Een maand met mate(n)

In februari zet BereVini.com een aantal alcoholvrije alternatieven in de kijker.

De prijs van bubbels - een pleidooi voor duurzaamheid

BereVini.com pleit voor (h)eerlijke handel. Heeft u al eens stilgestaan bij de prijs van bubbels. Wat met die fles schuimwijn van 5 euro uit de supermarkt ? We delen graag onze mening in deze blog.

24 november 2017

Pasta met pompoen en Rucola

BereVini.com blog. Een heerlijk recept op basis van pompoen genieten wij graag met een Roero Arneis. Smakelijk !

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x