Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen bij BereVini

VERZENDING

Hoeveel bedragen de verzendingskosten ?

Verzendingskosten hangen af van uw keuze:

GRATIS

  • U kan uw aankoop ophalen in onze proefruimte te Malle, ENKEL na afspraak.

  • Bestellingen vanaf 150 euro worden gratis verzonden binnen België.

7,40 euro

  • Voor leveringen binnen België beneden de 150 euro vragen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten van 7,40 euro - de kostprijs van de beschermende verpakking nemen we op ons.

We hebben een partnership met DPD. We verzenden de wijn in gepatenteerde beschermdozen.  Deze zijn inbegrepen in de verzendkosten, u hoeft er niet voor bij te betalen.  

 

Hoe wordt mijn pakket beschermd tijdens verzending ?

Voor verzending van onze wijnen werken we samen met DPD.  Wij gebruiken hiervoor een unieke en gepatenteerde doos waarin de wijnen worden verpakt en beschermd.  U krijgt van DPD opvolging via een tracking code.

Afhankelijk van de locatie, is het tevens mogelijk dat een BereVini medewerker de bestelde producten bij u aan huis levert.  Bij transport door BereVini zullen wij u telefonisch contacteren zodat we niet voor een gesloten deur staan.

Uw producten worden altijd goed beschermd en in de best mogelijke omstandigheden bij u geleverd.

Hoe lang duurt het voor mijn pakket geleverd wordt ?

BereVini probeert haar verzendingen te groeperen.  Dit uit respect voor het milieu.  Een gezamenlijk transport betekent immers minder CO2 uitstoot.

We trachten onze goederen binnen de week te leveren.  Indien er vertraging zou zijn op de levering, zullen wij u hierover zo snel mogelijk informeren.  

U mag ons ook altijd mailen verzending@berevini.eu als u problemen zou ervaren.

Hoe en wanneer stuur ik producten terug ?

Indien u de verkochte goederen wil terugbezorgen binnen de wettelijke bedenktermijn, dan is dat uiteraard mogelijk.  U kan als koper afzien van uw online aankoop binnen een periode van 14 dagen na aankoop.  U dient ons hiervan vooraf op de hoogte te brengen via mail naar retour@berevini.eu

De kosten voor terugzending zijn ten laste van de koper.  Het staat u vrij te kiezen hoe u de goederen terugbezorgd.  De meeste mensen doen dit via een pakjesdienst zoals BPOST of bezorgen ons de producten zelf terug na afspraak.  

De producten moeten altijd in de oorspronkelijke, onbeschadigde en originele verpakking, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzing en de factuur/leveringsbon (of leesbare copie) terugbezorgd worden aan: BereVini Group, Silvesterdennenlaan 16, 2390 Oostmalle.

De goederen moeten onverwijld voor verstrijken van de 14 dagen na beslissing tot uitoefenen herroeprecht door de koper aan de verkoper worden overhandigd/geleverd.

De terugbetaling van de aankoopsom van de goederen kan enkel gebeuren via bankoverschrijving en dit binnen 14 dagen na fysieke ontvangst van de goederen door de verkoper.

In zoverre de koop gedaan werd via een tegoedbon of kortingbon, kan de terugbetaling echter eveneens gebeuren via een tegoedbon van het betreffende bedrag.

Bij beschadiging van de goederen of gebruikssporen zal de verkoper de koper hiervan inlichten. De vastgestelde waardevermindering wordt afgehouden van de terug te betalen som.

Het verzakingsrecht is enkel van toepassing voor de aankoop van producten voor niet-beroepsmatige doeleinden.

Verzendt u ook naar het buitenland ?

Voor olijfolie, koekjes en pasta is er geen enkel probleem om te verzenden naar een land binnen de Europese Unie. 

Voor wijnen, sterke dranken en koffie echter zijn er accijnzen verschuldigd.  En we leven dan wel in een eengemaakte Europese markt maar de accijnstarieven zijn verschillend per land.  Op de wijnen die we bij BereVini.com aanbieden is Belgische accijns afgedragen.  

Samengevat: we versturen graag onze producten naar het buitenland, echter voor accijnsproducten kan dat niet.  

We zoeken graag met u naar een oplossing.  Contacteer ons via de contactknop.

Hoe wijzig ik mijn leveringsadres ?

Voor uw eerste bestelling kan u een "account aanmaken".  Hierbij kan u voor het leveradres een ander adres selecteren dan het factuuradres.  

Als u reeds een account hebt, kan u altijd via "Mijn Account" binnen de webshop uw leveringsadres aanpassen voor de volgende bestellingen.

Als u twijfelt of u heeft speciale wensen voor uw levering, stuur ons dan gerust een mailtje naar verzending@berevini.eu met het ordernummer en we onderzoeken wat we voor u kunnen doen.

 

BETALING

Hoe kan ik betalen ?

U kan bij BereVini.com betalen via overschrijving na uw bestelling of via online betalen.

Op het einde van het bestellingsproces duidt u uw voorkeur aan.

Via overschrijving (of Payconiq):

- u krijgt een email met ons rekeningnummer, u kan de betaling doen

- het staat u vrij te kiezen voor Payconiq, u zoekt naar onze winkel 'BereVini' te Malle en stuurt de betaling met de juiste referte door (meer uitleg in aparte vraag onder 'veelgestelde vragen')

Online betalen:

Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Kan ik betalen met PAYCONIQ?

Ja natuurlijk ! 

Hiervoor hebben wij 2 mogelijkheden:

U doet uw bestelling en vervolgens geeft u bij de betaling aan 'betaling via overschrijving'.  

Dan gaat u over tot de eigenlijke betaling via Payconiq.  

1) via QR code

- u opent de camera app van uw smartphone

- er komt een popup 'openen met Payconiq', dat klikt u aan

- u houdt de camera van uw smartphone voor de QR code uit onderstaande foto en vervolgt de stappen uitgelegd bij methode 2) zonder naar onze winkel te moeten zoeken, deze verschijnt automatisch via de code

2) via 'winkels'

- u opent de Payconiq app

- u zoekt op 'winkels' naar BereVini

- als u ons gevonden hebt, drukt u op ons logo en naam en verschijnt het veld waar u het bedrag kan invullen

- vul het in, druk op 'betaal', typt vervolgens uw pincode en klaar is kees.

Wij krijgen dan onmiddellijk een bevestiging van uw betaling.  Zo weten wij dat er een betaling binnengekomen is, die we onmiddellijk zullen linken aan uw bestelling.

Wij sturen u vervolgens een betalingsbevestiging.

 

   

Tot welk bedrag kan ik online een bestelling plaatsen ?

Voor bestellingen met een tegenwaarde van meer dan 2000 euro neemt u best contact met ons op.  

Aankopen via een kredietkaart kunnen slechts tot maximaal 2000 euro.

Kan ik met Paypal betalen ?

Ja natuurlijk.  

Een betaling via Paypal is voor ons niet onmiddellijk zichtbaar en het duurt 1 tot 2 werkdagen eer de betaling op onze paypal account staat.  Vandaar dat u mogelijk een beetje meer geduld zal moeten hebben.

Als u met Paypal betaalt, zal uw computer of tablet bij een volgende betaling op basis van de Paypal-cookies automatisch voor uw online betaling naar de Paypal-tool redirecten.  Dit ligt niet aan onze website, maar aan het Paypal platform.  Als u voor een eerstvolgende bestelling via BereVini.com een online betaling wenst te doen via een ander betaalmiddel zoals uw creditcard of bancontactcard, hebben we zelf ervaren dat u eerst de cookies van de laatste transactie zult moeten wissen om dit mogelijk te maken.

Wie is MOLLIE ?

Mollie is een erkend bedrijf dat de betalingen verzorgt voor BereVini.  Zij zorgen ervoor dat je betaling veilig bij ons terecht komt.  

Op je bankafschrift of de andere betaalmethoden zal je dan ook de naam MOLLIE of MOLLIE PAYMENTS terugvinden.  

De naam BereVini zal je op je Credit card of Bancontact afrekening niet terugvinden, een logisch gevolg hiervan.

Mollie BV is een gerespecteerd bedrijf dat de betalingen van meer dan 34.000 bedrijven verwerkt, elke maand opnieuw.

Je kan alle transacties terugvinden op hun website.

GIFT CARD

Hoe wissel ik een GIFT CARD in ?

Een BereVini Gift Card is steeds een succes.

Op elke Gift Card staat op de achterzijde een persoonlijke code.  Deze code is telkens 6 maanden geldig.  

U vult deze code in bij het veld 'kortingscode' als u overgaat tot betaling.  Als u vervolgens de code activeert, zal u zien dat het bedrag van de Gift Card wordt verrekend.

Een Gift Card is niet inwisselbaar in geld en dient via de webshop in één bestelling besteed te worden.  Indien het bedrag op de Gift Card groter is dan uw bestelling krijgt u de vermelding 'bestelling niet groot genoeg'.  

U dient dan enkele producten toe te voegen aan uw bestelling zodat uw tegoed volledig wordt opgekocht.  BereVini heeft kwalitatieve producten in alle prijsklassen.  

Het staat u ook vrij een afspraak met ons te maken zodat we u kunnen ontvangen in onze proefruimte om u te helpen bij uw keuze.

Indien u technische problemen zou hebben bij het inwisselen van uw Gift Card, neem dan contact met ons op via email giftcard@berevini.eu

 

 

 

Hoe lang is mijn GIFT CARD geldig ?

Uw Gift Card is steeds 6 maanden geldig na uitgifte.  De datum staat vermeld op de Gift Card.

Indien u de looptijd van de Gift Card wenst te verlengen, dient u dit verzoek te sturen uiterlijk 14 dagen voor de vervaldag.  Verlenging kan tot maximaal 2 maanden na de vervaldag.

Een Gift Card code kan slechts 1 x gebruikt worden per klant.  Na gebruik wordt de code gedesactiveerd, alsook bij de vervaldag van de Gift Card.

Indien u technische problemen ervaart bij het gebruik van uw Gift Card, stuur een mailtje naar giftcard@berevini.eu met vermelding van uw naam, telefoonnummer en de code van de Gift Card en we zoeken naar een oplossing.

 

Moet ik mijn GIFT CARD in 1x opkopen ?

Via de webshop dient u de GIFT CARD in 1 aankoop te gebruiken.  Indien uw aankoop lager is dan de waarde van de GIFT CARD zal u een melding krijgen dat de aankoop niet groot genoeg is.

Indien u de GIFT CARD in meerdere keren wenst te gebruiken, wat we begrijpen als u een Gift Card heeft gekregen met een groot bedrag (bijv. 500 €), neemt u best persoonlijk contact met ons op via giftcard@berevini.eu

We maken dan een afspraak en adviseren u graag persoonlijk over ons productassortiment in onze proefruimte.

Wat als mijn GIFT CARD code niet werkt ?

Stuur u ons dan even uw naam, telefoonnummer en de code van uw Gift Card  per email naar giftcard@berevini.eu en we kijken het zo spoedig mogelijk na.

Kan ik een GIFT CARD en KORTINGCODE combineren ?

Dat gaat niet.

Als u een GIFT CARD heeft, kan u deze gebruiken op de website via de code op de kaart.  In de webshop kan je maar 1 keer een code ingeven.  Dus een code voor de Gift Card en daarbovenop een code voor een korting kunnen niet.

Je mag ons altijd contacteren als je hierover toch nog vragen zou hebben.

KORTINGCODE

Hoe wissel ik een kortingcode in ?

Als u in de betaalzone bent terechtgekomen, vindt u daar een veld waarin u uw kortingcode kan valideren.

U typt de code in die u ontvangen heeft, drukt op 'valideer' en uw kortingcode zal verwerkt worden.

Indien dit niet zou werken, contacteer ons dan even via giftcard@berevini.eu met opgave van uw code, naam en telefoonnummer.  Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.

U mag ons ook steeds een bericht sturen naar +32.488.70.11.82

Mijn kortingcode werkt niet, wat moet ik doen ?

Indien uw code niet werkt, stuur ons dan een bericht met vermelding van de kortingcode, uw naam en telefoonnummer naar giftcard@berevini.eu en we contacteren u zo spoedig mogelijk met een oplossing.

U kan ons ook contacteren via +32.488.70.11.82

Kan ik een kortingcode en GIFT CARD combineren ?

Dat gaat niet.

Als u een GIFT CARD heeft, kan u deze gebruiken op de website via de code op de kaart. In de webshop kan je maar 1 keer een code ingeven. Dus een code voor de Gift Card en daarbovenop een code voor een korting kunnen niet.

Je mag ons altijd contacteren als je hierover toch nog vragen zou hebben.

TUKADOO

Wat is TUKADOO ?

TUKADOO is een cadeaubon die een oplossing biedt voor alle frustraties die u heeft met Bongo en andere Vivabonnen.  

Gedaan met vervaldagen, gedaan met verplicht een bepaalde activiteit te moeten doen of een restaurant te bezoeken die een speciaal 'bongo' menu aanbieden.

TUKADOO is een kadobon die niet in de kast blijft liggen, dat is het uitgangspunt.  TUKADOO is een kadobon die je kan uitgeven waar jij dat zelf wil.  Je kan hem verzilveren onder je kerktoren en hangt niet vast aan één bepaalde winkel of locatie.  Het is niet de gever maar de ontvanger die bepaald waarvoor de bon wordt gebruikt.

BereVini.com is onmiddellijk mee in zee gestapt en ondersteunt dit concept.  En uiteraard hebben wij graag dat u uw TUKADOObon bij ons verzilvert :-)

Het inwisselen van uw bon is supermakkelijk en is geïntegreerd in het betalingsproces als u uw bestelling afrondt.

Hoe wissel ik mijn TUKADOO in ?

U heeft drie TUKADOO mogelijkheden: de digitale TUKADOO, de TUKADOO Card en het TUKADOOsje.

Hierop vindt u een kortingcode en een beveilingscode.  U vult deze eenvoudigweg in onze betalingspagina, drukt op valideer en klaar is kees.

Moest het onverhoopt niet werken, aarzel dan niet contact op te nemen met ons of met TUKADOO via giftcard@berevini.eu of info@tukadoo.com

Zie hieronder een voorbeeld.

PROEVERIJ

Kan ik deelnemen aan een proeverij ?

BereVini organiseert proeverijen op aanvraag.

Indien u interesse heeft, contacteer ons dan via de contactknop .

 

 

PRODUCTAANBOD

Kan ik bij u ook verse producten kopen, zoals verse paste en ham ?

BereVini verkoopt geen dagverse producten.

De voedingsproducten die we aanbieden zijn voorverpakt met langere houdbaarheidsdatum.  Indien u op zoek bent naar dagverse producten zoals pasta's, zullen we u met veel plezier proberen verder te helpen via ons netwerk.  

Ik zoek een product buiten het BereVini aanbod ?

Heeft u ergens een lekkere wijn gedronken of interessant product gezien dat u (nog) niet in ons aanbod ziet ?

Stuur ons dan zeker een bericht via info@berevini.eu

We gaan graag op zoek en onderzoeken hoe we u kunnen verder helpen.

Goed om weten.  Het is niet onze strategie om wijnen aan te bieden die u ook in de reguliere supermarkt vindt.

Verkoopt BereVini alleen Italiaanse wijnen ?

Ja.  

Wij hebben een grote liefde voor Italië en verkopen enkel Italiaanse producten.  Als u speciale smaakwensen heeft of voorkeuren, gaan we graag met u op zoek naar de geschikte Italiaanse wijn die past bij uw persoonlijkheid, smaken en voorkeur.

We vinden altijd een oplossing.

MIJN ACCOUNT

Hoe pas ik mijn wachtwoord aan ?

Wil u uw wachtwoord wijzigen of bent u het vergeten ?  Geen probleem.

U gaat naar onze webshop naar "mijn account", de knop boven rechts. 

U kiest vervolgens bij de login voor 'wachtwoord vergeten'.

Vervolgens geeft u uw e-mailadres op en krijgt u een bericht om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

BereVini heeft op geen enkele manier toegang tot uw wachtwoorden.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x