- 3 februari 2018 -

BereVini.com goes BIO

Gaan we bij BereVini.com nu over naar de geitewollensokken filosofie ? No fear. Duurzaamheid zat al in ons DNA.

Bio en bio is twee.

Als we spreken over bio-wijnbouw dan is het vaak onduidelijk wat wordt bedoeld. Gaat het over het duurzaam telen van de druiven, het duurzaam fermenteren, het duurzaam transporteren, het vermijden van sulfieten, ...

BereVini.com houdt van traditie en respect voor de natuur. Vandaag zetten we, breeddenkend als we zijn in deze periode van Tournée Minérale, geen waterproducent maar een wijnbouwer in de kijker. Moroder Ancona: een hart voor de natuur, een hart voor traditie en een hart voor wijn (dat belooft voor Valentijn nvdr).

Mount Conero - Azienda Moroder Ancona

De Marché, bent u er al geweest ? Wij gingen een aantal jaren geleden toen de kids nog wat kleiner waren en we zijn nog steeds onder de indruk. Een prachtig landschap en een prachtige kust. Kijkt maar even naar de foto hierboven. Bezoek de website van wijnhuis Moroder, u kan er ook overnachten trouwens. Niet ver van de kust, een landschap om stil van te worden en te genieten. Mount Conero is een berg/heuvel van 572 meter hoog en is een uniek viewpoint aan de Adriatische kust. De regio is ecologisch beschermd sinds 1987. Het is hier dat Azienda Agricola Moroder Ancona onze Rosso Conero produceert. BereVini.com is erg trots om een aantal unieke en kwalitatieve bio wijnen in ons gamma te presenteren.

100% Montepulciano

We zetten deze week de Rosso Conero in de kijker. Zowel de DOC als de DOCG Riverva. Monocépages van Montepulciano. De druiven worden met de hand geplukt. Intens robijnrood, een vol fruitig boeket en hints van zwarte kersen en framboos. De riserva is 30 maanden opgevoed op hout, waarvan 50% in eiken vaten. U geniet een aangename afdronk met zachte tannines. Beiden kan u culinair genieten bij vleesgerechten en lasagne. Laat u verrassen.

 

Actie wijn van de week

Van zaterdag 3 februari tot en met zaterdag 17 februari 2018 krijgt u bij aankoop van 6 flessen Rosso Conero DOC of DOCG Riserva een kortingcode van 10% voor uw eerstvolgende aankoop. We bezorgen u de kortingcode bij levering van uw Rosso Conero's.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x